Op deze pagina vind je informatie over de mogelijke hulp welke ik je kan bieden.

Om wat voor reden dan ook zit jij, of je kind, niet lekker in je (zijn/haar) vel en heb je behoefte aan persoonlijke hulp. Je weet alleen niet waar je de passende hulp kunt vinden. Neem dan nu even de tijd om het volgende door te lezen.

 

 Op persoon gerichte hulp

Voorbeelden:
Door de dagelijkse drukte, van bijvoorbeeld thuis en/of je werk, voel je je soms zo opgejaagd dat je geen rust meer in jezelf kunt vinden met als gevolg vermoeidheid, ziekte, stress, tot totale uitputting (burn-out) aan toe. Hiermee ga je meestal in eerste instantie naar je huisarts. Hij zal proberen je te helpen om de symptomen te bestrijden door b.v. medicatie voor te schrijven of geeft je een verwijzing naar een psycholoog/psychiater of een andere specialist. Als dit niet afdoende helpt blijf je waarschijnlijk net zolang zoeken totdat je  erachter komt dat er ook andere bewezen genezingsmethoden zijn!

B.v. voor kinderen die erg druk (b.v. ADHD), in zichzelf gekeerd, of zeggen dat ze liever dood zijn (b.v. Borderline). Kinderen met eet-, slaap en andere aanpassingsproblemen. Voor deze kinderen is het altijd belangrijk dat ze vooral serieus worden genomen!
Mijn ervaring is dat ik er vaak achter kan komen wat de werkelijke oorzaak van hun probleem is.

Er zijn kinderen en volwassenen die stemmen in hun hoofd horen. Sommigen gebruiken deze als steun bij problemen of oplossen van proefwerken en vraagstukken. Als zij hierover praten worden ze vaak niet begrepen. Deze stemmen hoeven niet altijd verkeerd te zijn. De vraag is waar ze vandaan komen en wat zij betekenen of beïnvloeden. Het is goed hier duidelijkheid over te verkrijgen. Tijdens een behandeling geef ik daar advies over en help de persoon met het oplossen van dit “probleem”. Dit op een dusdanige manier dat de persoon rust heeft in deze situatie.

Ook zijn er kinderen en volwassenen die onverklaarbare dingen zien welke niet via de reguliere weg/wetenschap (naar tevredenheid) te beantwoorden zijn. Als deze personen al over hun ervaring willen praten, dan worden zij vaak niet begrepen. Dit brengt onbegrip en isolement op gang. Beter is het om ook hierin duidelijkheid te krijgen en een antwoord te krijgen hoe hier mee om te gaan. Doordat ik mee kan kijken krijgt men hierover duidelijkheid. Ook hierbij wordt het “probleem” duidelijk en passend opgelost.

Volwassenen met stress, burn-out, (onduidelijke) psychische en/of lichamelijke klachten. Ook bij hun weet ik vaak de oorzaak te achterhalen en ze daardoor te helpen.

Hoe kan ik helpen?
Eerst tracht ik een helder beeld van de klachten te krijgen d.m.v. het combineren van jouw verhaal en mijn helderziende vermogens. Ik kijk dus niet alleen naar de klachten van lichamelijke aard, maar ook naar het (on)bewuste. Aan de hand van het totaal verkregen beeld wordt een behandelingsmethode bepaald. Naast deze behandeling bied ik inzicht in de oorzaak van de problemen en hoe hierin verandering aangebracht kan worden om herhaling te voorkomen.

Welke behandelingen geef ik
Ik beheers diverse behandelmethoden. Door samen met mijn geestelijke leiding te werken wordt bepaald welke wijze van behandelen op jou van toepassing is. Zo kan door mij hulp geboden worden d.m.v. parapsychologievisualisatie, psychometrie*, Reiki of magnetisme. In de laatste twee methoden kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn. Vaak combineer ik de behandelmethoden.

* psychometrie= het invoelen van de energie die zich bevindt om een voorwerp (b.v.sieraad of foto), waarbij informatie doorkomt om jou te helpen.

Zoals op de startpagina reeds is aangegeven, heb ik ervaring met kinderen/volwassenen welke:
    * Druk (b.v. ADHD) en/of in zichzelf gekeerd zijn;
    * Onverklaarbare angsten ondergaan
    * Onherkenbaar gedrag vertonen;
    * Eet-, slaap- en concentratiestoornissen hebben;
    * Overspannenheid of burn-out verschijnselen vertonen;
    * Depressief zijn;
    * Bij onduidelijke) (psychische en/of lichamelijke klachten;
    * Liever willen sterven (b.v. borderline);
    * Pijnklachten ondervinden;
    * Vragen over leven en (leven na) de dood hebben;
    * Enzovoorts.

Waar nodig geef ik aanvullende hulp op geneesmethoden van de reguliere zorg. Naast deze hulp kan ik je eventueel ook nog duidelijk maken waarom je op aarde bent.